VVS-services: Se vores omfattende prisliste her!

Få kvalitetssikret VVS-arbejde af erfarne fagfolk. Læs videre og lær mere om vores konkurrencedygtige priser og omfattende serviceydelser, der vil opfylde alle dine behov.

Hos RAP VVS ApS er vi specialister i alt inden for VVS-arbejde. Vi udfører både små reparationer og større totalrenoveringer, inklusiv opførelse af nye køkkener og badeværelser. Vores mangeårige erfaring, kombineret med en konstant opdatering af vores viden inden for gældende love og regler, sikrer dig en professionel og pålidelig service.

 

Vores prisliste er transparent og konkurrencedygtig, og vi tilbyder en række forskellige services til både private og erhverv. Et almindeligt servicebesøg, inklusiv materialer og servicevogn, koster fra kr. 1.200 ekskl. moms, mens et besøg i forbindelse med kundens egenkøb af materialer koster kr. 1.575 ekskl. moms. Vi tilbyder også forskellige timepriser, afhængig af om det er normal arbejdstid, aftenarbejde eller om der er tale om tilbudsarbejde.

 

Vi tilbyder også en omfattende VVS-tjek, hvor vi gennemgår dit varme-, ventilation- og sanitetsanlæg for kr. 1.400 ekskl. moms. Dette er en fantastisk mulighed for at sikre, at dit anlæg fungerer optimalt og for at identificere eventuelle problemer, før de bliver alvorlige.

 

Gebyrer for affalds- og miljøhåndtering samt udkald uden for normal arbejdstid er også inkluderet i vores prisliste. Vi stræber efter at være så transparente som muligt med vores priser, så du ved præcis, hvad du betaler for.

 

Hos RAP VVS ApS er gode råd gratis, og kvalitet er en selvfølge. Vi arbejder primært i områderne Søborg, Gladsaxe, Bagsværd, Herlev, Skovlunde, Brønshøj samt midt og nordsjælland. Vi står klar til at hjælpe dig med dit næste VVS-projekt, uanset om det er stort eller småt.

 

Kontakt os i dag for mere information og priser. Vi ser frem til at arbejde sammen med dig og sørge for, at dine VVS-projekter bliver udført professionelt og til tiden.

Priseksempler

Servicebesøg med materialer inkl. Servicevogn 0 til 90 minutterkr.1.500,00
Servicebesøg ifm. kundens egenkøb af materialer inkl. Servicevogn op til 1,5 timekr.1.575,00
Timepriskr.895,00
Timepris lærlingkr.480,00
Servicebil og kvalitetssikring pr. timekr.112,50
Timepris ifm. kundens egenkøb af materialerkr.1.100,00
Tilbuds time (fratrækkes ved ordrebekræftelse)kr.1.500,00
Timepris efter kl.18kr.1.500,00
VVS tjek (Gennemgang af varme, ventilation og sanitet)kr.1.750,00
Gebyr: Affalds- og miljøgebyr ved sanitet eller meget affaldkr.250,00
Gebyr: Udkald uden for normal arbejdstidkr.3.187,50
Alle priser er inklusive moms.

Årets Håndværker®

Anmeldelserne på anmeld-haandvaerker.dk danner grundlaget for hvordan RAPVVS ApS nomineres og tildeles titlen ÅRETS HÅNDVÆRKER®. Anmeld-haandvaerker.dk er en privat administreret smiley-ordning for landets håndværker-virksomheder. Med et massivt håndværkerkartotek og nye anmeldelser dagligt er Anmeld håndværker din sikkerhed for det rigtige valg af håndværker.

Årets håndværker statuette

Finalist 2019

VVS, 5-9 ansatte

Årets håndværker statuette

Finalist 2020

VVS, 5-9 ansatte

Årets håndværker statuette

Vinder 2021

VVS, 5-9 ansatte

Årets håndværker statuette

Vinder 2022

VVS, 5-9 ansatte

Årets håndværker statuette

Finalist 2023

VVS, 10-19 ansatte

Årets håndværker statuette

Vinder 2024

VVS, 10-19 ansatte

Vi ser frem til at høre fra dig...

Udfyld nedenstående eller ring direkte på 22249393

Valgfri

Vi er RAP VVS