Afløb: Funktions- og fremtidssikret tryghed

Vi håndterer alt fra udskiftning af faldstammer til reparation af utætte rør – Din pålidelige partner for velfungerende afløb og VVS-løsninger. Læs videre og lad os løse dine afløbsproblemer i dag!

1 Billeder

RAP VVS ApS er din lokale Aut. gas- og vandmester virksomhed i Søborg, Gladsaxe, Bagsværd, Herlev, Skovlunde, Brønshøj og resten af midt og nordsjælland. Vi har mange års erfaring i VVS-branchen og vores faglige kompetencer strækker sig fra småreparationer til totalrenoveringer og opførelse af nyt køkken og badeværelse.

 

Et af vores specialer er arbejde med afløb. Vi ved hvor kritisk et velfungerende afløb er for dit hjem eller din virksomhed. Skal du have udskiftet faldstammer eller gulvafløb? Har du brug for reparation af utætte afløb eller montering af nye afløb? RAP VVS ApS er din kompetente partner.

 

Se vores priser her

 

Vi er desuden specialister i reparation eller udskiftning af utætte og tærede vand -og varmerør. Vi sikrer, at dit VVS-system fungerer optimalt og lever op til alle gældende love og regler. Ved forsikringsskader er vi ofte i tæt dialog med forsikringsselskaberne, så du kan føle dig tryg gennem hele processen.

 

Hos RAP VVS ApS holder vi os konstant opdateret om den nyeste viden og teknologi inden for VVS-faget. Vores mangeårige erfaring, kombineret med vores løbende videreuddannelse, betyder, at vi altid kan levere en høj service og kvalitet til vores kunder.

 

Vi står altid klar til at vejlede og rådgive dig, så du får den bedste løsning til dine behov. Hos os er gode råd gratis og kvalitet en selvfølge.

 

Har du brug for professionel hjælp til dit afløb? Kontakt os for mere information og et uforpligtende tilbud. Vi er klar til at hjælpe dig med dit afløbsprojekt!

Årets Håndværker®

Anmeldelserne på anmeld-haandvaerker.dk danner grundlaget for hvordan RAPVVS ApS nomineres og tildeles titlen ÅRETS HÅNDVÆRKER®. Anmeld-haandvaerker.dk er en privat administreret smiley-ordning for landets håndværker-virksomheder. Med et massivt håndværkerkartotek og nye anmeldelser dagligt er Anmeld håndværker din sikkerhed for det rigtige valg af håndværker.

Årets håndværker statuette

Finalist 2019

VVS, 5-9 ansatte

Årets håndværker statuette

Finalist 2020

VVS, 5-9 ansatte

Årets håndværker statuette

Vinder 2021

VVS, 5-9 ansatte

Årets håndværker statuette

Vinder 2022

VVS, 5-9 ansatte

Årets håndværker statuette

Finalist 2023

VVS, 10-19 ansatte

Årets håndværker statuette

Vinder 2024

VVS, 10-19 ansatte

Vi ser frem til at høre fra dig...

Udfyld nedenstående eller ring direkte på 22249393

Valgfri

Vi er RAP VVS