Køkken og bad: Fra småreparationer til totalrenoveringer

Fra småreparationer til drømmeindretning: Komplette køkken- og badeværelsesløsninger, fra design til montering – skræddersyet til din stil og budget!

RAP VVS ApS er din autoriserede gas- og vandmester, der garanterer en komplet og professionel håndtering af alle dine VVS behov. Vi har mange års erfaring med alt fra småreparationer og udskiftning af armaturer og sanitet til totalrenoveringer af køkken og bad.

 

Ønsker du at opdatere dit køkken eller badeværelse? Vi tilbyder total entrepriser, hvor vi står for alt fra design til montering, udskiftning og reparation af blandingsbatterier, toiletter og alt indenfor sanitet. Vi sørger også for at tilslutte vand og afløb til dine husholdningsmaskiner som vaskemaskiner og opvaskemaskiner. Uanset behovet, får du hos os en løsning, der passer til dig, din stil og dit budget.

 

Se vores priser her

 

Vores virksomhed har et omfattende arbejdsområde, der strækker sig over Søborg, Gladsaxe, Bagsværd, Herlev, Skovlunde, Brønshøj samt midt og nordsjælland. Vi er altid klar til at rådgive dig og vejlede dig professionelt baseret på vores mangeårige erfaring. Hos os er gode råd gratis og kvalitet en selvfølge.

 

Vi holder os opdateret med de gældende love og regler. Vi prioriterer sikkerhed og korrekt installation højt, så du kan føle dig tryg, når vi arbejder i dit hjem eller på din arbejdsplads.

 

Vi samarbejder tæt med en række dygtige fagfolk og virksomheder, så vi kan løse hele opgaven for dig. På den måde kan du spare tid og energi, og lade os tage hånd om alt fra planlægning til udførelse.

 

Lyder det som noget for dig? Så tøv ikke med at kontakte os for mere information og priser omkring dit næste køkken eller badeværelse projekt. Vi ser frem til at hjælpe dig med at realisere dine drømme for dit hjem eller din virksomhed.

Årets Håndværker®

Anmeldelserne på anmeld-haandvaerker.dk danner grundlaget for hvordan RAPVVS ApS nomineres og tildeles titlen ÅRETS HÅNDVÆRKER®. Anmeld-haandvaerker.dk er en privat administreret smiley-ordning for landets håndværker-virksomheder. Med et massivt håndværkerkartotek og nye anmeldelser dagligt er Anmeld håndværker din sikkerhed for det rigtige valg af håndværker.

Årets håndværker statuette

Finalist 2019

VVS, 5-9 ansatte

Årets håndværker statuette

Finalist 2020

VVS, 5-9 ansatte

Årets håndværker statuette

Vinder 2021

VVS, 5-9 ansatte

Årets håndværker statuette

Vinder 2022

VVS, 5-9 ansatte

Årets håndværker statuette

Finalist 2023

VVS, 10-19 ansatte

Årets håndværker statuette

Vinder 2024

VVS, 10-19 ansatte

Vi ser frem til at høre fra dig...

Udfyld nedenstående eller ring direkte på 22249393

Valgfri

Vi er RAP VVS