Varme: Fejlfinding, reparation og opgradering

Varmeproblemer? Vores erfarne team sikrer fejlfri varmeinstallationer og opfylder de højeste standarder i branchen – din trygge partner for effektive løsninger!

Hos RAPVVS er vi specialister i alt inden for VVS. Vi har mange års erfaring med fejlfinding på varmeinstallationer, herunder gulvvarmeanlæg og reparationer af eksempelvis radiatorventiler. Uanset om du har et oliefyr, der skal udskiftes til et gasfyr, en varmepumpe der skal installeres, eller om du har brug for en ny varmvandsbeholder, så er vi klar til at hjælpe dig. Vi er altid opdaterede på gældende love og regler, og du kan derfor være sikker på, at vores arbejde altid lever op til de højeste standarder.

 

Se vores priser her

 

Vi er meget mere end bare VVS. Vi har også stor erfaring med totalrenoveringer og opførelse af eksempeltvis nyt køkken og badeværelse. Vi arbejder primært i områderne Søborg, Gladsaxe, Bagsværd, Herlev, Skovlunde, Brønshøj samt midt og nordsjælland, og vi står altid klar til at rådgive og vejlede vores kunder.

 

Hos RAPVVS er gode råd gratis, og kvalitet er en selvfølge. Vi sætter en ære i at levere et stykke arbejde, der lever op til dine forventninger, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Vi tror på, at vores mangeårige erfaring og brede viden inden for vores felt er det, der gør os til det bedste valg for dig, når du har brug for VVS-arbejde.

 

Men lad ikke vores ord være det eneste, du baserer dit valg på. Kontakt os i dag for mere information og pris på dit VVS-projekt. Vi ser frem til at høre fra dig og til at hjælpe med dit næste VVS-projekt.

Årets Håndværker®

Anmeldelserne på anmeld-haandvaerker.dk danner grundlaget for hvordan RAPVVS ApS nomineres og tildeles titlen ÅRETS HÅNDVÆRKER®. Anmeld-haandvaerker.dk er en privat administreret smiley-ordning for landets håndværker-virksomheder. Med et massivt håndværkerkartotek og nye anmeldelser dagligt er Anmeld håndværker din sikkerhed for det rigtige valg af håndværker.

Årets håndværker statuette

Finalist 2019

VVS, 5-9 ansatte

Årets håndværker statuette

Finalist 2020

VVS, 5-9 ansatte

Årets håndværker statuette

Vinder 2021

VVS, 5-9 ansatte

Årets håndværker statuette

Vinder 2022

VVS, 5-9 ansatte

Årets håndværker statuette

Finalist 2023

VVS, 10-19 ansatte

Årets håndværker statuette

Vinder 2024

VVS, 10-19 ansatte

Vi ser frem til at høre fra dig...

Udfyld nedenstående eller ring direkte på 22249393

Valgfri

Vi er RAP VVS